PERSONVERN

Personopplysninger           

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan  A+G Design samler inn, bruker og avslører din personlige informasjon når du besøker eller foretar et kjøp fra nettstedet.

  • Innsamling av personlig informasjon

Når du besøker nettstedet, samler vi inn viss informasjon om enheten din, din interaksjon med nettstedet og informasjon som er nødvendig for å behandle kjøpene dine. Vi kan også samle inn ytterligere informasjon hvis du kontakter oss for kundestøtte. Vi bruker opplysninger om din enhet til hjelp for å skille ut bestillinger med potensiell risiko for svindel og generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt. Ikke minst,  også til markedsføringsformål. 

-Vårt nettstedet inkluderer av og til delingsverktøy fra sosiale nettverkssider som Facebook og Instagram. Disse leverandørene kan derfor bruke informasjonskapsler på nettstedet vårt. Vi har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene og informasjonen som samles inn. Vi anbefaler at du sjekker det aktuelle tredjepartsnettstedet for mer informasjon om disse informasjonskapslene og hvordan du kan velge å blokkere dem.

-I denne personvernerklæringen refererer vi til all informasjon som unikt kan identifisere en person (inkludert informasjonen nedenfor) som “personlig informasjon”. På andre ord, når vi videre her omtaler "Personlig informasjon" i disse personvernreglene, mener vi både Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon. Se listen nedenfor for mer informasjon om hvilken personlig informasjon vi samler inn og hvorfor.

  • Enhetsinformasjon

Eksempler på innsamlet personlig informasjon: versjon av nettleser, IP-adresse, tidssone, informasjonskapsel (cookie information), hvilke nettsteder eller produkter du ser på, søkeord og hvordan du kommuniserer med nettstedet.

Formålet med samlingen: å laste nettstedet nøyaktig for deg, og å utføre analyser av nettstedsbruk for å optimalisere nettstedet vårt.

  • Bestillingsinformasjon

Eksempler på innsamlet bestillingsinformasjon: navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefonnummer.

Formålet med innsamling: å tilby produkter eller tjenester til deg for å oppfylle kontrakten vår, å behandle betalingsinformasjonen din, arrangere frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser, kommunisere med deg, skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel, og når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

  • Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:

- Å kommunisere med deg,

- Skille ut bestillinger med potensiell risiko for svindel,

- Når vi i henhold til de tillatelsene du har gitt oss, sender ut informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker opplysninger om din enhet til hjelp for å skille ut mulige forsøk på svindel (spesielt din IP-adresse) og generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere måloppnåelse på våre markedsførings- og reklamekampanjer).

  • Deling av personlig informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å tilby våre tjenester og oppfylle våre kontrakter med deg, som beskrevet ovenfor. For eksempel:

-Vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår. Du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

-Vi kan dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

  • Endringer

Vi vil oppdatere våre personvernreglene i tråd med lovverket.

  • Mindreårige

Nettstedet er ikke ment for personer under 18 år. Vi samler ikke bevisst personlig informasjon fra barn. Hvis du er foreldre eller foresatt og mener at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, kan du kontakte oss på adressen nedenfor for å be om sletting.

  • Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører Undlien design.  For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.

  • Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernspolicy, kan du kontakte oss på e-post til kontakt@aplussg.no.

r.